4G- JA 5G-YHTEYKSIEN TEHOSTAMINEN

4G- JA 5G-YHTEYKSIEN TEHOSTAMINEN

Mittaamme mobiiliverkkojen peittoalueita oman automme laitteilla ja testaamme verkkojen käytettävyyttä.

Tarjoamme käytettävien tukiasemien ja taajuuksien määritykset, vastaanottopisteiden optimoinnit myös kiinteistöjen sisällä signaalitaso- ja nopeusmittauksilla. Mobiiliverkkojen käytettävyyttä arvioitaessa huomioimme useiden tukiasemien vaikutukset, soluhengittävyyden ja tukiasemien solujen peitto- ja nopeus eroavuudet.
— — —
Asutko matkapuhelimen kuuluvuuden katve-alueella tai onko sinulla asuin-, työ- tai vapaa-ajanviettopaikka, jossa on ongelmia puheluiden katkeiluista ja pätkimisestä? Matkapuhelin verkkojen uusilla käyttöönotettavilla ominaisuuksilla katveita ja katkeilua pystytään poistamaan. Mikäli tunnistat ongelman ja laitteiden uusiminen on ajankohtaista, varmista että uusi puhelinmallisi tukee näitä uusimpia tekniikoita. Puheluiden toiminnallisuus perustuu millä tavalla tahansa luotuun toimivaan nettiyhteyteen, joita pystymme helposti rakentamaan kohteissa mittauksien perusteella parhaiten toimivalle operaattorille.

Tarjoamme 4g ja 5g yhteyksien mittaus- ja vahvistaminen / tehostaminen alueella Oulu ja koko Pohjois-Suomi. Yhteys voidaan rakentaa ilman rakennuksen aiheuttamia vaimennuksia. 

PYYDÄ TARJOUS

4G- JA 5G-ANTENNIEN ASENNUS JA VAHVISTUS

4G-antennien ja 5G-antennien asennus ja signaalin vahvistaminen / tehostaminen mm. alueella Oulu, Vaala, Rokua, Paltamo, Utajärvi, Muhos, Kestilä, Pukkila, Puolanka, Ristijärvi, Hyrynsalmi, Kontiomäki, Kajaani, Vuokatti, Sotkamo, Vuolijoki ja lähialueet.