TIETOLIIKENNEVERKOT JA TIETOKONEET

ATK-JÄRJESTELMÄT

Toimitamme perusasennetut uudet tietokoneet asiakkaan toivomusten mukaisella kokoonpanolla toimitusmyyntinä. Teemme päivityksiä ja huoltoja laitteistoille. Toimitamme atk-järjestelmät alueella Oulu ja koko Pohjois-Suomi. 

Tietokoneet ja tietoliikennepalvelut
Tietokoneongelmien ratkaiseminen, ohjelmistojen asennus ja päivityksien lataaminen etäyhteydellä tai tarvittaessa yrityksen / asiakkaan tiloissa. Katso tarkemmin sivulta ATK-tuki.

Varmuuskopioinnit
Laitteet ja ohjelmistot automatisoituun varmuuskopiointiin. Pienellä investoinnilla turvataan usein toiminnan kannalta elintärkeiden tiedostojen palautettavuus myös poikkeustilanteissa.

Tietoliikenneverkkojen rakentaminen
Tietoliikenneverkot, myös valokuituverkot. Valokuitujen hitsaukset, verkkojen vikadiaknostiikka ja korjaukset. Suorituskykymittaukset ja dokumentaatioiden tuottaminen rakennetuista kohteista asianmukaisilla mittalaitteilla. Verkkojen ongelmakohtien selvitykset kaapelianalysaattoreilla ja kuituverkoista kuitututkilla.

PYYDÄ TARJOUS

ATK-JÄRJESTELMÄT

ATK-järjestelmät mm. alueella Oulu, Vaala, Rokua, Paltamo, Utajärvi, Muhos, Kestilä, Pulkkila, Puolanka, Ristijärvi, Hyrynsalmi, Kontiomäki, Kajaani, Vuokatti, Sotkamo, Vuolijoki ja lähialueet.