ANTENNIASENNUS OULU JA POHJOIS-SUOMI

ANTENNIASENNUS OULU JA POHJOIS-SUOMI

Tarjoamme laadukkaat antenniasennukset, mittauspalvelut sekä laajan valikoiman antenni- ja mastotarvikkeita. Tarjoamme antenniasennus- ja mittauspalvelut alueella Oulu ja koko Pohjois-Suomi. 
— — —
Kattava valikoima antenni- ja mastotarvikkeita:

· Yhteisantennijärjestelmät, omakotitalot ja vapaa-ajan asuminen sekä matkailuajoneuvot.

· Testatut antennit, suotimet, vahvistimet, mastot, kiinnikkeet ja jakoverkkotarvikkeet. Valikoimassa myös matkailuautoihin ja -vaunuihin ja aurinkopanelijärjestelmiin soveltuvat vahvistimet.

· Sat-tuotteina mm. kansainvälisten sateliittilähetteiden lisäämiset digitaalisena kotimaisten antenni- tai kaapelilähetteiden rinnalle katseltavaksi antenni- tai kaapeliverkon digivirittimillä. 

Asennus- ja mittauspalvelut:

· Tehokkaat ja monipuoliset mittalaitteet vastaanotto-ongelmien tutkimiseen, jakoverkkojen vaimennuksien ja signaalivoimakkuuksien mittaamiseen. Pystymme mittaamaan myös vastaanottoympäristössä olevia häiriölähetteitä ja poistamaan niitä järjestelmistä.

· Mittamasto ja henkilönostin optimaalisten mastopaikkojen ja antennien korkeuksien määrittämiseksi. Mastotyövälineet myös vaativimpien mastotöiden suorittamiseen ja mastojen kaatamiseen huoltoa varten. 

PYYDÄ TARJOUS

ANTENNIASENNUS OULU JA POHJOIS-SUOMI

Antenniasennus mm. alueella Oulu, Vaala, Rokua, Paltamo, Utajärvi, Muhos, Kestilä, Pulkkila, Puolanka, Ristijärvi, Hyrynsalmi, Kontiomäki, Kajaani, Vuokatti, Sotkamo, Vuolijoki ja lähialueet.