MURTOSUOJAUS, -ETÄOHJAUS JA -VALVONTA

MURTOSUOJAUS OULU JA POHJOIS-SUOMI

Tarjoamme murtosuojaus- ja turvapalvelut alueella Oulu ja koko Pohjois-Suomi. Ovet, portit, lämmitys, valaistus ym. toiminnan kannalta kriittiset nettiyhteydet. Ohjauksien tärkeimmät ominaisuudet:

· Päälle- ja poiskytkennät etänä soittoina tai puhelinaplikaatioilla, ajastettuina, lämpötilaohjattuina sekä kauko-ohjaimilla.

· Kulutusmittaukset ohjattavista laitteista kuukausi- tai halutuilta aikaväleiltä.

· Käyttötilanteen monitoroinnit ja tehonrajoittaminen

· Myös jälkiasennettavissa.

Etäkäyttöjen varmentaminen poikkeavissa tilanteissa

Etäkäytettävien laitteistojen toiminnan varmistus kriittisissä sovelluksissa.

Nettiyhteyksien varmentaminen useamman operaattorin liittymillä ja tarvittaessa vaikka satelliittiyhteyksillä. Tarpeen mukaan räätälöity yhteyksien kombinaatio aina vaativimpiin sovelluksiin saakka. Haastavimpiin toteutuksiin voi tutustua täältä.

Asiakaskohtaiset sovellukset

Video- ja murtovalvonnat etäkäytettävinä OKT, rivitalo ja vapaa-ajan asumiseen. Myös lämpötilojen seuranta ja ohjaussovellukset sekä vanhusten valvontasovellukset.

Vaativampiin kohteisiin aika-, viive- etä-, mittaus- ja hälytyssovelluksia valmistamme tarvittaessa modulirakenteisilla mikrologiikoilla. Järjestelmän ohjaukset voidaan ohjelmoida toimimaan asiakkaan haluamilla toiminnoilla (mm. käyntien ohjaamista ja valvontaa, ajastukset ja viiveet, hälytyksiä tarvittaessa useille eri vastaanottajille) ja järjestelmän laajentaminen modulirakenteen avulla mahdollista tarpeen mukaan.

Porttipuhelinjärjestelmät: asennukset ja huollot


ota yhteyttä

MURTOSUOJAUS

Murtosuojaus mm. alueella Oulu, Vaala, Rokua, Paltamo, Utajärvi, Muhos, Kestilä, Pulkkila, Puolanka, Ristijärvi, Hyrynsalmi, Kontiomäki, Kajaani, Vuokatti, Sotkamo, Vuolijoki ja lähialueet.