ATK-ETÄTUKI

ATK-TUKI

Palveluumme kuuluvat ongelmatilainteiden ratkaiseminen, vikaselvitys, ylläpitohuollot ja ohjelmistoasennukset asiakkaalle etäyhteydellä.

Käytämme turvalliseksi ja tehokkaaksi havaittuja työkaluja aina suojatulla, turvallisella yhteydellä.

Asiakas voi halutessaan seurata toimenpiteitä omalta tietokoneeltaan huollon ajan ja tarvittaessa olemme puhelimitse yhteydessä huollon aikana.

Etätuen ja -huollon edellytyksenä on kohtuullisella nopeudella toimiva laajakaistayhteys ja käyttöjärjestelmänä Windows 7, 8 tai 10:n eri versiot.

1. Kirjaudu tietokoneelle pääkäyttäjänä.

2. Lataa konelleesi etätukiohjelmistopaketti TÄSTÄ .

3. Tiedosto tallentuu latauksiin. Avaa tiedosto. Hyväksy ja salli asennuksen ilmoitukset sekä käyttäjätilin valvontailmoitus. Älä käynnistä ohjelmaa viruksentorjunnan hiekkalaatikkotilassa, vaan normaalisti täydellä käyttöoikeudella.

4. Lähetä etätuki ID ja pyyntösi joko sähköpostiin jkasennuspalvelu@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 040 820 4567. Jätä tukiohjelmisto päälle tietokoneellesi ja nettiyhteytesi yhdistetyksi. Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian.

Etätukea maanantaista torstaihin klo 8-17, perjantaisin 8-15 välisinä aikoina. Muina aikoina sopimuksen mukaan. Päivystys kesäviikonloppuisin vain järjestelmätoimitusasiakkaille. 

ota yhteyttä

ATK-TUKI

ATK-tuki / -etätuki mm. alueella Oulu, Vaala, Rokua, Paltamo, Utajärvi, Muhos, Kestilä, Pukkila, Puolanka, Ristijärvi, Hyrynsalmi, Kontiomäki, Kajaani, Vuokatti, Sotkamo, Vuolijoki ja koko Suomi.